SERVICE GSM, SERVICE TABLETE, SERVICE PC, REPARATII LAPTOP
SC VESTEL TECHNOLOGIES SRL
If We Don't Have The Solution, We Invent One!
-Service GSM
-Service Tablete
-Service GPS
-Service PC
-Service Laptop
   Home      Despre Noi
    VESTEL TECHNOLOGIES este format din tehnicieni cu experienta in domeniul reparatiilor electronice, asigurand  reparatii hardware si software pentru majoritatea modelelor de telefoane mobile, tablete, aparate gps, inclusiv aparate "no name".

    Service-ul noastru detine un laborator care este dotat cu instrumente de reparatii si control specifice interventiilor pe placa de baza in conditii ESD. Avem personal calificat si aparatura de ultima generatie pentru a putea realiza cele mai complicate reparatii hardware(inclusiv microscopice).

    Oferim servicii de decodare/deblocare pentru majoritatea marcilor si modelelor de telefoane de pe piata romaneasca , indiferent de origine sau de banda de frecventa in care acestea functioneaza. Deblocarea/decodarea nu afecteaza in nici un fel functionarea ulterioara a telefonului. Pentru diverse marci de telefoane, dupa efectuarea deblocarii, serviciile suplimentare cum ar fi 3G, EDGE, WAP, GPRS, etc este posibil sa nu functioneze pe retelele din Romania datorita unor protectii suplimentare.

    Resoftam (rescriem software) telefoane cu orice fel de problema software fara a fi afectata versiunea software originala a telefonului (in cazul telefoanelor functionale). In cazul in care este necesara schimbarea versiunii de software clientul va fi informat, in acest fel. Se pot salva informatii din telefon astfel incat clientul sa nu piarda nimic din datele salvate in telefon (pentru telefoanele functionale)

    Pentru sisteme GPS putem face update de soft (actualizare/inlocuire sistem de operare si harti)

    Noua ne place sa fim recomandati mai departe, iar asta ne determina sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, asta ne-a determinat sa achizitionam cele mai performante aparaturi pentru reparatiile telefoanelor, iar piesele cu  care lucram sunt numai piese originale sau calitatea A+.Daca piesele nu sunt pe stoc la furnizorul din tara , putem aduce pe comanda piese de la furnizorii nostrii din China.

Toate serviciile si produsele beneficiaza de garantie

VESTEL TECHNOLOGIES (CUI: 27213647) NU ARE NICI O LEGATURA CU "VESTEL ROMANIA" SAU CU ORICE ALT BRAND "VESTEL" DE PE PIATA.